A passion for making things perfect

 

Plattsättning i världsklass: Våra professionella plattsättare garanterar högsta kvalitet

Vårt team av professionella plattsättare har en passion för att skapa vackra och hållbara ytor för ditt hem eller företag. Vi använder endast högkvalitativa material och modern teknik för att säkerställa att varje projekt utförs med precision och omsorg. Oavsett om det är en badrumsrenovering, köksombyggnad eller ett större kommersiellt projekt, kan du lita på att IDE Plattsättning levererar enastående resultat.

 

Erfarenhet inom byggbranschen: Vi kan hjälpa dig med allt från mindre renoveringar till större byggprojekt

Med vår breda erfarenhet inom byggbranschen har vi utvecklat en expertis som sträcker sig bortom plattsättning. Vi har erfarenhet av att hantera en rad olika projekt, från mindre renoveringar till större byggprojekt. Oavsett vad dina behov är, kan du lita på att IDE Plattsättning har erfarenheten och kunskapen som krävs för att leverera enastående resultat.

 

Byggföretag du kan lita på: Vi sätter alltid våra kunder i första hand

Som ett pålitligt byggföretag i Stockholm, sätter vi alltid våra kunder i första hand. Vi strävar efter att upprätthålla en hög nivå av kommunikation och professionalism under hela projektet för att säkerställa att dina önskemål och krav uppfylls. Vårt mål är att leverera inte bara högkvalitativa resultat, utan också en stressfri och smidig process för våra kunder.

 

IDE Plattsättning AB är ett etablerat byggföretag i Stockholm med en passion för hög kvalitet och professionellt utförda projekt. Med vår expertis inom plattsättning och erfarenhet inom byggbranschen, strävar vi efter att leverera enastående resultat som överträffar dina förväntningar. Läs vidare för att lära dig mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt.- Här är svaren du söker hos IDE Plattsättning

Mer om oss!

Plattsättareär en yrkesperson som sysslar med bearbetning och skapande av plattor från olika material, som sten, keramik och liknande material. Detta inkluderar skapandet av olika plattor som används i byggnader, trottoarer, trappor, väggar och andra byggprojekt. Plattsättare har en mycket viktig roll inom bygg- och arkitekturdesign.

Plattsättare uppgifter och ansvarsområden kan inkludera:

  1. Materialval: Plattsättare har kunskap om många typer av material som används i plattläggning och väljer det som är mest lämpligt för det aktuella projektet.

  2. Förberedelse av Ingredienser: För att skapa plattor förbereder plattläggaren de nödvändiga ingredienserna genom att välja, samla in och bearbeta materialen.

  3. Placering av Plattor:Plattsättare placerar plattorna på rätt plats med hjälp av specialiserade tekniker och verktyg. Detta inkluderar nivellering och säkring av plattorna för att skapa en jämn och stabil yta.

  4. Gödning och Slutförande: Plattsättare kan också vara ansvarig för gödning av plattorna och färdigställandet av ytor för att säkerställa en vacker och hållbar utseende.

  5. Underhåll: Plattsättare kan också erbjuda underhållstjänster för befintliga plattor, genom att använda tekniker för reparation och omkonfigurering enligt behov.

  6. Arbete med Planer och Skisser: Plattsättare arbetar utifrån arkitektoniska planer och skisser, förstå och implementera projektet enligt givna riktlinjer.

Denna profession kräver specialiserade färdigheter som innefattar val av lämpliga material, användning av plattläggningstekniker och nödvändig kunskap för att förstå arkitektonisk design och byggbehov. Plattsättare kan arbeta som en del av en byggteam eller som en självständig entreprenör.

SissiSissi
08:43 20 Apr 24
Så glad att vi anlitade den här firman för att helrenovera vårt badrum. De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med och inget är ett problem. De är väldigt lösningsorienterade och det var inget som drog ut på tiden. Kan varmt rekommendera dem.
Rosalie GezangRosalie Gezang
18:43 18 Apr 24
Fantastisk service och kvalite! Bra grabbar, pålitliga. Före och efter bild ser ni nedan! 😀
Jerry LindhJerry Lindh
18:56 19 Mar 24
Bästa kundbemötandet jag har varit med om! Enkel kommunikation, bra pris, bra lösningar och det märks att de har jobbat länge. Resultatet blev proffsigt. Jag rekommenderar starkt!
Utmärkt arbete! De här killarna är mycket professionella och snabba. Jag gillar deras design och arbete. Väldigt öppet med kunderna om arbetsmaterial och priser 👍🏻
Ergyn RamaErgyn Rama
15:17 25 Feb 24
bahaja abdullahbahaja abdullah
09:29 20 Feb 24
Jag gjorde ombyggnaden av badrummet, jag är väldigt nöjd, det gick snabbt och enkelt.
Edrin RamaEdrin Rama
15:46 18 Feb 24
Bäst i branschen.
Dylber QoshkuDylber Qoshku
17:49 10 Aug 23
Nino BajramiNino Bajrami
17:55 07 Aug 23
js_loader

Vi är
Motiverad

Välkommen att boka en designer hos oss på IDE plattsättning