Vi hjälper dig med köksrenovering, renovering av köket i Stockholm – Hemmets hjärta, familjens favoritplats och ett välbesökt debattforum – köket är hemmets mest mångsidiga plats där livet pågår febrilt bland potatisskal och disktravar. Därför behöver ditt mest livfulla rum funktion, bekvämlighet och design som tillsammans skapar det harmoniska kök alla behöver i sin vardag.

Vi har producerat och renoverat kvalitetskök från standardiserade och stilrena köksrenoveringar till innovativa lösningar i moderiktiga uttryck. Med lyhördhet för de stora planerna och känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss! Du kan känna dig tryggt med anlita oss för din köksrenovering!

Det första du ser då du kommer hem till någon annan – och det första denne ser hemma hos dig – är hallen och här menar vi att många skulle tjäna på att lägga ett större fokus på inredningen. För hur brukar det se ut egentligen? Jo, vi har skor överallt, vi har jackor som hänger huller om buller – om den ens hängs upp! – och vi har allmän oordning. I synnerhet så gäller detta barnfamiljer, men även hos barnlösa så finns det i många fall mer att önska av hallen.

På samma sätt som du träffar en människa för första gången så kommer det första intrycket av ditt hus att vara avgörande för hur resten upplevs. Se till att hålla ordning i din hall och mycket är i och med det att anse som vunnet sett till trivsel, intryck och känsla.