Microcement läggs enkelt på redan befintligt golv eller i badrum direkt på kakel. Microcement är mycket tåligt, kan läggas överallt och är lätt att städa. Välj mellan den klassiska betong-looken eller stick ut från mängden genom att välja en trendig färg.

Ett fantastiskt ytskikt!
Microcement är ett fantastiskt material som kan läggas på många olika ytor, såväl i privata hem som i offentliga miljöer. Microcement är populärt att använda vid ombyggnationer och renoveringar, men även i nybyggnationer.

Den totala tjockleken på microcement är endast 2-3 mm och den är mycket tålig. Ovanpå microcement appliceras en sealer som gör ytan lätt att städa.

Låt fantastin flöda – microcement kan läggas i princip överallt!

Microcement är 100% vattentät
Microcement är vattentät och dessutom är sealern som stryks på även den 100% vattentät. Det innebär att du med det ordinarie tätskiktet har mycket bra skydd mot vattenpenetrering. Microcement är ett branschgodkänt material för våtrum.

Microcement läggs på ungefär samma sätt som ett väggspackel, vilket innebär att du får helt fogfria övergångar mellan vägg och golv – det är är riktigt bra speciellt i badrum.

Fördelar med Microcement
Välj en utav våra framtagna färger eller ta fram ditt kreativa sinne och välj din alldeles egna färg
Helt fogfri applicering oavsett hur stor väggen är
Bygger endast 2-3 mm på nuvarande ytskikt
Eftersom Konkral Microcement appliceras i tunna lager tillför det ingen större vikt som måste godkännas rent byggnadstekniskt
Kan läggas överallt, t ex på kakel, gipsskivor, tapeter och målade väggar
Leaves
För miljöns skull håller vi löpande koll på marknaden och använder gärna nya miljösmarta produkter så länge de uppfyller våra kvalitetskrav.

Ett modernt material för ditt badrum eller golv. Fyll i här så berättar vi mer.